T'interessa

Logo FEDER

Unió Europea

Organitzacions

SAPS

SAPS és un portal de formació promogut per la DGTIC (Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) amb la finalitat de proporcionar als ciutadans coneixements en les següents àrees: elearning, Ciutadania, Internet, Ofimàtica, Seguretat, Protecció de Dades, Comerç Electrònic, Economia i Llengua Valenciana.
Formació gratuïta a la ciutadania: SAPS

eFormación

eFormación oferix formació a les organitzacions adherides al projecte en matèria de creació de continguts d'e-learning així com formació necessària per a la gestió de les seues organitzacions, i ferramentes del projecte.
Portal de eFormación

Agencia Valenciana de Innovación

La Agència Valenciana de la Innovació (AVI) oferix a través d'esta plataforma de formació "en línia" Campus AVI, cursos per a l'especialització dels agents del Sistema Valencià de la Innovació que impulsen la innovació en la Comunitat Valenciana.
Anar al portal AVI

AVAF

Agència Valenciana Antifrau. Les accions formatives poden dirigir-se a servidors públics de la Generalitat Valenciana i a altres administracions, a les persones de les empreses i entitats que es relacionen amb l'Administració, a l'alumnat d'educació secundària, batxiller, graus i postgraus universitaris i en general, a les persones i col·lectius que tinguen interés en la matèria competència de l'Agència Valenciana Antifrau.Les accions formatives també poden dirigir-se a personal adscrit a l'Agència (RESOLUCIÓ de 27 de juny de 2019, DOGV)
Web de la AVAF

Campus Ambiental

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), dependent de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, desenvolupa la plataforma de formació "en línia" Campus Ambiental, que oferix cursos d'especialització i aprofundiment en coneixements per als professionals del sector del medi ambient.
Formació del Campus Ambiental

CAU TIC

CAU TIC de la Generalitat Valenciana, és el Centre d'Atenció a l'Usuari el qual recepciona i atén totes les consultes i incidències rebudes a través dels canals d'entrada de la Generalitat.

CdT

La xarxa CDT (Xarxa de Centres de Turisme) és una ferramenta de formació i adaptació a les noves tendències de la demanda en un sector tan canviant i dinàmic amb és el turisme amb la qual, tant els professionals capacitats que ixen de les aules, com les empreses del sector en les quals s'integren, obtenen un benefici que repercutix positivament en la competitivitat de l'oferta turística.
Centre de Turisme

CED

Centre d'Entrenament Digital. A través de la conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital oferix formació bàsica i intermèdia en competències digitals amb base en el Marc Valencià de Competències Digitals (DIGCOM_CV). La formació serà principalment en línia, encara que es preveu que la plataforma servisca de reforç a la formació presencial. En un primer moment es preveu la posada a la disposició de la ciutadania de píndoles formatives, de contingut senzill i pràctic, que podrien ampliar-se en un futur a cursos d'un major nombre d'hores.
Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital

CSIRT-CV

CSIRT-CV és el Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana. Naix al juny de 2007 com a aposta de la Generalitat per la seguretat en la xarxa.
Pàgina web de CSIRT-CV

Delegación Protección de Datos

Delegació de Protecció de Dades de la Generalitat Valenciana. Exercix les funcions d'informació, assessorament i supervisió que preveu el Reglament General de Protecció de Dades relacionades amb els tractaments de dades personals. El Delegat o Delegada de Protecció de Dades i les subdelegacions exercixen les seues funcions amb total independència, prestant la deguda atenció als riscos associats a les operacions de tractament de dades de caràcter personal i tenint en compte la naturalesa, l'abast, el context i els fins dels tractaments.
Pàgina web

Departament de Salut de la Ribera. Dins de la seua aposta per la Docència, la Formació Sanitària Especialitzada és un pilar fonamental per al Departament de Salut de La Ribera compromés per formar professionals de qualitat i a l'avantguarda de la sanitat espanyola.
Hospital Universitari de la Ribera

Departamento de Salud San Juan - Alicante

Departament de Salut de Sant Joan - Alacant.
Pàgina web

DGPLGM

Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.Les conselleries i els organismes dependents de la Generalitat podran organitzar cursos presencials per als empleats públics del mateix centre de treball.
Cursos de valencià per al personal de l'administració de la Generalitat

DGTIC

La Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC) és el centre directiu que assumix les competències, per a l'Administració de la Generalitat i els seus organismes autònoms en matèria de modernització de l'Administració, seguretat de la informació, planificació, coordinació, autorització i control de les tecnologies de la informació, les telecomunicacions i comunicacions corporatives i la teleadministració de la Generalitat. La seua formació és de caràcter intern, en matèria específica de l'àmbit de les tecnologies de la Informació i les Comunicacions.
Formació DGTIC

Diputación de Castellón

La Diputació de Castelló a través del Servici de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals posa en marxa l'Aula Virtual de formació “CEDES Aula”, un espai concebut per a albergar tota l'oferix e-learning en el marc de l'Estratègia Provincial de Foment de l'Ocupació, l'Emprenedoria i la Promoció Econòmica. CEDES Aula naix fruit de l'adhesió de la Diputació de Castelló a la plataforma eFormación de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Generalitat Valenciana, convertint-se en la primera entitat de la província a posar en marxa este campus virtual. Amb este projecte s'obri un nou camí d'accés a la formació per a l'ocupació, l'emprenedoria i la millora de la competitivitat de les empreses castellonenques, aprofitant les noves tecnologies i aproximant a la ciutadania, les empreses i agents del territori tot el potencial i la flexibilitat de l'aprenentatge en línia.
CEDES

Escola de l'Esport

La Escola de l'Esport de la Generalitat promou accions formatives en línia i presencials dirigides a ciutadans, entitats i professionals de l'activitat física i l'esport destinades a la seua actualització esportiva, i impulsa com a centre autoritzat en col·laboració amb les federacions esportives, cursos d'entrenadors de període transitori amb l'ànim de contribuir a la formació d'estos.
Formació esportiva

Entitats Ciutadanes

Entitats Ciutadanes.
Formació GVA Participa

EVES

Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES). Formació orientada a la totalitat de personal sanitari de la Comunitat Valenciana.
Formació per al personal sanitari

Cooperatives Agroalimentaries

Cooperatives agro-alimentaries de la Comunitat Valenciana.Entitat sense ànim de lucre, sobre la base de l'associació lliure i voluntària de les cooperatives agroalimentàries de la Comunitat, ostentant la defensa i representació del cooperativisme agrari en l'el àmbit geogràfic valencià.
Formació

Igualdad

Igualtat i Polítiques Inclusives. Cursos de formació en línia sobre el Sistema Bàsic de Qualitat. Des d'esta pàgina estaràs informat/a de totes les novetats.
Cursos del Sistema Bàsic de Qualitat

IVAJ

Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Ateses les demandes i les necessitats dels joves, l'IVAJ proposa un complement a la formació reglada. Tant des de l'Escola d'Animadors Juvenils com des de EmprenJove, t'oferix formació per a afrontar els reptes que se't presenten i aconseguir els objectius que t'interessen.
Tema Jove: Formació

IIS La Fe

Institut d'Investigació Sanitària La Fe -Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari La Fe (IIS La Fe). Diversos cursos relacionats amb la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació en biomedicina, així com el desenvolupament de capacitats i actituds.
Cursos en línia IIS La Fe

IVAP

Institut Valencià d'Administracions Públiques (IVAP). Centre per a la Formació En línia del funcionariat de la Generalitat Valenciana.
Formació IVAP

INVASSAT

El Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball INVASSAT desenvolupa la plataforma de formació "en línia" a fi de fer més pròxima i accessible la formació en Prevenció de Riscos Laborals.
Formació INVASSAT

INVASSAT

Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). Els cursos de formació van dirigits a les policies locals i personal d'emergències (Bombers, Brigades, Protecció Civil, etc) de la Comunitat Valenciana.
Pla de formació anual

IVASS

L'Institut Valencià d'Atenció als Discapacitats i Acció Social (IVADIS) és competent en matèria d'assistència i servicis socials, encarregada de la protecció i tutela de les persones discapacitades psíquiques i de les afectades per altres discapacitats, així com de la prestació i execució d'actuacions en matèria de servicis socials i acció social.
IVASS - Aula Virtual

Justicia

La Direcció General de Justícia de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques inclou en els seus plans de formació cursos específics en la modalitat en línia per a formar als funcionaris dels Cossos d'Auxili Judicial, Tramitació i Gestió Processal i Administrativa de l'Administració de Justícia de la Comunitat Valenciana. Es disposa per a això d'una plataforma de formació a la qual pots accedir punxant en l'enllaç.
Plan de formación

Labora Formació

Labora - Formació. Cursos per a la capacitació i formació contínua d'especialitats professionals en modalitat EN LÍNIA i semipresencial, adaptant-se als avantatges espaitemps que oferix este tipus formació. En l'apartat "Aula Virtual" disposes de la informació necessària.
Campus Virtual Labora Formació

Labora Formació

Campus Virtual dedicat a l'orientació laboral de demandants d'ocupació a través d'Internet. Gestionat per LABORA - Servici Valencià d'Ocupació i Formació.
Orientació Laboral

Labora Orientació

Esta institució disposa d'un pla de formació propi per al personal funcionari de Les Corts.
Pàgina web de Corts Valencianes

Mancomunidad Hoya de Buñol Chiva

La Mancomunitat de la Foia de Buñol - Chiva posa a la disposició de les persones, organitzacions i empreses de la Comarca el campus virtual *iHoya per a complir amb la comesa de la formació al llarg de la vida en modalitat en línia.
Pàgina web de Mancomunitat Buñol - Chiva

Mancomunidad Camp de Turia

La Mancomunitat Camp de Túria, és un ens supramunicipal que abasta els 17 municipis de la comarca: Benissanó, Benaguasil, Bétera, Casinos, Domeño, Gátova, L'Eliana, Llíria, Loriguilla, Marines, Nàquera, Olocau, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria, San Antonio de Benagéber, Serra i Vilmarxant. A través d'esta plataforma, la Mancomunitat pretén fomentar i millorar l'ocupabilitat i la formació en tota la comarca.
Pàgina web de Mancomunitat Camp de Túria

STT

El Servici de Transferència de Tecnologia disposa d'una plataforma de formació destinada al col·lectiu de professionals del sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana en modalitat en línia.
Campus STT-Formacío Agrària