T'interessa

Logo FEDER

Unió Europea

Accés a l'aula

Accés a l'aula

Actualitat

Ves enrere La Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva llança iHoya, un nou campus virtual per a la comarca

La Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva llança iHoya, un nou campus virtual per a la comarca

La Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva ha posat en marxa el projecte iHoya (http://mchoya.es/empleo/ihoya), per a accions formatives on-line i semipresencials desenvolupades per organitzacions i entitats de la comarca. iHoya és un campus virtual desenvolupat en col·laboració amb la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Telecomunicacions (*DGTIC) de la Generalitat, a través de la plataforma eFormación.

 

El nou campus virtual alberga accions formatives dirigides tant a la ciutadania com a empreses i professionals, així com a altres organitzacions de la comarca, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament personal i professional a través de la formació on-line.

 

iHoya amplia així l'oferta formativa de la Mancomunitat, fins ara composta per accions de formació presencials que es complementaran amb cursos on-line que doten de major flexibilitat als seus usuaris.

El projecte permetrà a acostar les noves tecnologies a les organitzacions, empreses i ciutadans de la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva, ja que aporta un nou espai de trobada digital que allotjarà recursos per a la formació en competències bàsiques, genèriques i específiques.