T'interessa

Logo FEDER

Unió Europea

Accés a l'aula

Accés a l'aula

Actualitat

Ves enrere IVASS crea el seu Pla de Formació online dirigit al personal dels centres i serveis

IVASS crea el seu Pla de Formació online dirigit al personal dels centres i serveis

Més de 800 professionals dels diferents recursos de l'entitat en les tres províncies es beneficiaran d'aquesta eina

L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), ha habilitat una plataforma de formació on-line que proporcionarà cursos específics als més de 800 professionals dels centres i serveis de l'entitat en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

El director general del IVASS, Ángel Bonafé, ha destacat la posada en marxa d'aquesta nova eina, ja que "facilita a l'alumnat l'accés directe als cursos oferits i els permet tindre una comunicació molt més fluida amb el personal que els imparteix".

Ángel Bonafé ha explicat que "a través d'aquesta plataforma, complementària als cursos presencials, es gestionarà l'oferta formativa dirigida a les treballadores i els treballadors de IVASS", i ha recordat que "l'entitat compta amb un pla de formació específic i adequat a les necessitats de les diferents categories laborals".

Així mateix, ha incidit en què "mitjançant aquesta plataforma, a través d'Internet, l'alumnat pot consultar el contingut dels cursos, accedir al material didàctic i participar en fòrums de debat que es puguen suscitar sobre les matèries abordades, mentre que possibilitat al professorat un millor seguiment de l'alumnat".

La iniciativa s'ha posat en marxa en col·laboració amb la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, a través de la plataforma *eFormación de la Generalitat (consultar ací).

Es tracta d'una plataforma d'aprenentatge electrònic que dona servei a múltiples organitzacions (IVASS, Labora, IVAJ, Centres de Turisme CdT, etc.) i, en els seus 18 anys d'història, ja ha oferit més de 10.000 cursos per al funcionariat i la ciutadania. Aquestes organitzacions, com el IVASS, la utilitzen per a planificar els seus plans de formació i oferir cursos per Internet des dels seus diferents campus.

L'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària ha iniciat aquesta formació (consultar ací) amb el projecte pilot 'Dinamo', que recull cursos especialitzats per al personal de suport de la Xarxa d'Habitatges Tutelats.

En la sessió inaugural, l'àrea de formació del IVASS es va encarregar d'explicar l'ús i funcionament de la Plataforma al docent i a l'alumnat, que ja pot consultar el material formatiu facilitat.

Les accions formatives 'Metodologia d'estudi VAIG DONAR. III', 'Suport conductual positiu' començaran en breu amb gestió 'en línia'.

Així mateix, els cursos 'Sistemes augmentatius-Terapeutes II' i 'Diagnòstic Social III', que van començar amb gestió de la formació en manera tradicional, conclouran a través de la plataforma.