T'interessa

Logo FEDER

Unió Europea

Accés a l'aula

Accés a l'aula

Actualitat

Ves enrere El Departament de Salut de la Ribera comença a utilitzar la plataforma en línia de formació de la Generalitat Valenciana: eFormación

El Departament de Salut de la Ribera comença a utilitzar la plataforma en línia de formació de la Generalitat Valenciana: eFormación

La plataforma en línia de formació de la Generalitat Valenciana, eFormación, continua el seu creixement, donant servici a noves organitzacions adherides al projecte.
És el cas del Departament de Salut de la Ribera, que ha començat a fer ús dels servicis prestats a través de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC), i ha començat a utilitzar eFormación per a desenvolupar els plans de formació continuada pròpia que destina als seus professionals.

Cal destacar que el Departament de Salut de la Ribera ha trobat en eFormación una ferramenta robusta i amb capacitat per a dur a terme accions formatives, independentment de la seua modalitat d'impartició: presencial, en línia o per videoconferència.

Davant la contínua evolució del coneixement en l'àmbit sanitari, el Departament de Salut de la Ribera dissenya, anualment, el seu propi pla formatiu destinat als seus professionals, amb l'objectiu d'actualitzar i millorar de manera permanent els seus coneixements. Només l'any 2023, el Departament de Salut de la Ribera va dur a terme un total de 317 accions formatives pròpies. 

En la seua nova etapa en eFormación, la Ribera ha començat amb un curs de Cures d'Infermeria basats en l'evidència i amb un curs d'acolliment per al personal de nova incorporació que entrarà a treballar en les pròximes setmanes en el Departament de Salut dins del seu Pla de Vacances.

Al costat de la nova incorporació de la Ribera, eFormación dona servici a altres unitats dins de l'àmbit sanitari, com l'Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES), l'Institut d'Investigació de La Fe, el Departament de Salut València - Dr. Peset, i el Departament de Salut d'Alacant - Sant Joan d'Alacant.