T'interessa

Logo FEDER

Unió Europea

Accés a l'aula

Accés a l'aula

Actualitat

Ves enrere eFormación permet crear accions formatives sense aula virtual per a potenciar la gestió administrativa de les organitzacions centralitzada en una única ferramenta

eFormación permet crear accions formatives sense aula virtual per a potenciar la gestió administrativa de les organitzacions centralitzada en una única ferramenta

L'aplicació de gestió de eFormación ha implementat una nova funcionalitat que permet a les organitzacions adherides l'ús de la plataforma per a edicions que no disposen una aula virtual associada. Això afavorix la centralització d'accions formatives en una única ferramenta, eFormación, i augmenta l'ús de la plataforma no sols per a cursos en línia, sinó també per a altres modalitats com a semipresencials, telepresencials o presencials.

L'ús d'una única plataforma de gestió per a tota mena de cursos afavorix també a l'usuari, ja que pot descarregar els seus diplomes o fer seguiment de les seues accions formatives des d'una mateixa ferramenta. I a les organitzacions perquè igual manera disposen d'un sistema complet per a totes les seues modalitats de formació.

No obstant això, eFormación compte per a aquells cursos de modalitat presencial amb mòduls específics que fan costat a l'organització com poden ser la gestió d'assistències, el disposar de material addicional del curs posterior a la sessió o la realització d'enquestes de satisfacció a l'alumnat.