T'interessa

Logo FEDER

Unió Europea

Accés a l'aula

Accés a l'aula

Actualitat

Ves enrere eFormación continua apostant per les metodologies didàctiques en creació de continguts e-learning

eFormación continua apostant per les metodologies didàctiques en creació de continguts e-learning

Un any més, la plataforma eFormación ha realitzat la seua formació a creadors de contesos de les organitzacions adherides al projecte en el seu curs de “Creació de continguts e-learning” on es mostren els passos necessaris per a iniciar-se en l'elaboració de material formatiu per a un entorn virtual d'aprenentatge com el que es proporciona des de *eFormación i les tasques i treballs que això implica.


 

En l'era digital actual, l'educació en línia ha emergit com un recurs fonamental per a l'aprenentatge al llarg de tota la vida. La creació de continguts e-learning s'ha convertit en un component essencial d'esta revolució educativa. A mesura que esta modalitat d'aprenentatge continua creixent, la importància de les metodologies en el seu desenvolupament es torna cada vegada més evident.
En este curs es treballa:

  • L'entorn de treball i els modes d'estandarditzar la manera d'organitzar la informació associada als cursos i a la producció de continguts, orientat al treball col·laboratiu.
  • La guionització de continguts e-learning, vàlid per a qualsevol altre procés creatiu de creació de continguts o formacions.
  • L'ús d'una eina d'autor. En este cas es realitza la formació amb eXeLearning per ser una eina senzilla, gratuïta i de codi lliure (*open *source).
  • El curs disposa a més d'un mòdul multimèdia per a enriquir els continguts.
  • L'elaboració d'una fitxa tècnica que puga ajudar a modular el curs.
  • I, finalment, integrant esta creació de continguts en els processos de treball de eFormación, el curs compta amb les fases de creació de cursos dins del projecte parlant del muntatge i posterior validació.

Este curs es basa en una metodologia de treball provada dins del propi projecte i la qual permet al departament de creació de continguts de eFormación elaborar esta i altres accions formatives al llarg de l'any perquè altres formadors puguen enriquir els seus cursos seguint unes pautes necessàries i ordenades a l'hora de crear continguts e-learning.