T'interessa

Logo FEDER

Unió Europea

Accés a l'aula

Accés a l'aula

Actualitat

Ves enrere Crea continguts interactius i innovadors amb H5P

Crea continguts interactius i innovadors amb H5P

​H5P prové de "HTML5 Package" (Paquet HTML5), i és molt més que una simple abreviatura. Es tracta d'una eina de codi obert que ha revolucionat la forma en què creguem contingut en línia. H5P permet a persones creadores de contingut, educadores i estudiants comunicar-se de manera dinàmica i enriquidora a través de diverses plataformes educatives, incloent Moodle. I un gran avantatge és que H5P és gratuït.


 

Des de eFormación s'oferix el curs “Creació de contingut interactiu en H5P” que possibilita l'oportunitat de dominar esta tecnologia i enriquir l'experiència d'aprenentatge. L'objectiu principal del curs és reconéixer la tecnologia H5P i les seues característiques claus. Per això, a través de les dues unitats que conformen el curs, l'alumnat podrà:

  • Explorar la comunitat H5p.org.
  • Distingir els tipus de continguts interactius que poden crear.
  • Utilitzar el banc de contingut de *Moodle per a crear
  • Editar i reutilitzar contingut H5P.
  • Integrar contingut H5P de manera efectiva en cursos de Moodle.

El curs es caracteritza per ser pràctic i mostra els continguts amb videotutorials que guiaran a l'alumnat en la creació i edició de continguts H5P. A més, es proposa una senzilla tasca per a practicar en un entorn d'aula Moodle de eFormación i demostrar tot l'aprés.

A través de la primera unitat, “Introducció a H5P” l'alumnat aprendrà què és H5P, com s'aplica i descobrirà exemples emocionants d'activitats i recursos que pots crear i integrar en plataformes de formació en línia. 

En la segona unitat, “Creació de continguts interactiu en H5P”, es mostrarà com crear quatre dels jocs més emprats en H5P: Joc de memòria, Imatge amb zones interactives (hotspots), Vídeo interactiu i Presentacions interactives. El curs també posa l'accent en com treballar amb H5P des del banc de contingut de *Moodle en *eFormación i com integrar-ho a l'aula virtual de cada organització. Això suposa un gran avantatge per a reutilitzar recursos interactius en els cursos del campus virtual.