Visualització de contingut web

Informació de les organitzacions

Des d'ací pots accedir a les diferents organitzacions de la Generalitat Valenciana que impartixen formació en línia. Punxe en els enllaços i descobrisca la seua oferta de cursos.

SAPS

Cursos gratuïts per als ciutadans de la Comunitat Valenciana.

Visite: http://www.saps.gva.es/inicio
Logo $Nombre.getData()

AGÈNCIA VALENCIANA ANTIFRAU -AVAF

Les accions formatives poden dirigir-se a servidors públics de la Generalitat Valenciana i a altres administracions, a les persones de les empreses i entitats que es relacionen amb l'Administració, a l'alumnat d'educació secundària, batxiller, graus i postgraus universitaris i, en general, a les persones i col·lectius que tinguen interés en la matèria competència de l'Agència Valenciana Antifrau. Les accions formatives també poden dirigir-se a personal adscrit a l'Agència (Resolució de 27 de juny de 2019, DOGV ....)

Visite: https://www.antifraucv.es/
Logo $Nombre.getData()

AGÈNCIA VALENCIANA DE LA INNOVACIÓ (AVI)

La Agència Valenciana de la Innovació (AVI) ofrece a través de esta plataforma de formación "on-line" Campus AVI, cursos para la especialización de los agentes del Sistema Valenciano de la Innovación que impulsen la innovación en la Comunitat Valenciana.

Visite: http://innoavi.es/es/
Logo $Nombre.getData()

Campus ambiental de la Comunitat Valenciana

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), dependent de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, desplega la plataforma de formació en línia Campus Ambiental, que oferix cursos d'especialització i aprofundiment en coneixements per als professionals del sector del medi ambient.

Visite: http://www.agricultura.gva.es/es/web/ceacv/formacion-online-en-materia-de-medio-ambiente
Logo $Nombre.getData()

Centre de Turisme

La xarxa CdT (Xarxa de Centres de Turisme) és una eina de formació i adaptació a les noves tendències de la demanda en un sector tan canviant i dinàmic com és el turisme amb la qual, tant els professionals capacitats que ixen de les aules, com les empreses del sector en què s'integren, obtenen un benefici que repercutix positivament en la competitivitat de l'oferta turística.

Visite: http://www.xarxadecentresdeturisme.com
Logo $Nombre.getData()

DGPLGM (Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme)

Les conselleries i els organismes dependents de la Generalitat podran organitzar cursos presencials per als empleats públics del mateix centre de treball.

Visite: http://www.ceice.gva.es/va/web/dgplgm/empleats-publics
Logo $Nombre.getData()

DGTIC

La Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions ( DGTIC) és el centre directiu que assumeix les competències, per a l'Administració de la Generalitat i els seus organismes autònoms en matèria de modernització de l'Administració, seguretat de la informació, planificació, coordinació, autorització i control de les tecnologies de la informació, les telecomunicacions i comunicacions corporatives i la teleadministració de la Generalitat.
 
La seua formació és de caràcter intern, en matèria específica de l'àmbit de les tecnologies de la Informació i les Comunicacions.
 
Visite: http://www.dgtic.gva.es/va/oferta-formativa
Logo $Nombre.getData()

Escola de l'Esport de la Generalitat

L'Escola de l'Esport de la Generalitat promou accions formatives en línia i presencials dirigides a ciutadans, entitats i professionals de l'activitat física i l'esport destinades a la seua actualització esportiva, i impulsa com a centre autoritzat en col·laboració amb les federacions esportives, cursos d'entrenadors de període transitori amb l'ànim de contribuir a la formació d'estos.

Visite: http://www.formaciondeportiva.gva.es/va/inicio
Logo $Nombre.getData()

Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut

Formació orientada a la totalitat del personal sanitari de la Comunitat Valenciana.

Visite: http://www.eves.san.gva.es
Logo $Nombre.getData()

FECOAV

La Federació de Cooperatives Agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana inclou en els seus plans de formació la modalitat en línia dels seus cursos específics per als professionals de l'agricultura i alimentació, per a cobrir les necessitats formatives de les cooperatives associades, tant a nivell de socis que conformen el sector, gerents, presidents, consell rector, quadros tècnics, agricultors i treballadors d'estes dins de l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

Visite: http://www.cooperativesagroalimentariescv.com/formacion/
Logo $Nombre.getData()

FGV

Des del Servei de Formació de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana s'ha apostat per incrementar i facilitar la formació, per  aquest motiu s'utilitzaran les noves tecnologies que tant ens poden aportar en l'actualitat. A través de la nostra adhesió a la Plataforma Online de Formació de la Generalitat, podem oferir cursos per a aquells agents que desitgen o necessiten formar-se d'una manera més còmoda i accessible.
 
 
Visite: http://www.fgv.es/?lang=ca
Logo $Nombre.getData()

Fòrum Ètica Pública i Democràcia.

Formació en matèria de transparència, responsabilitat social, participació, cooperació, integritat institucional, etc. De moment es tracta de formació presencial però una vegada disposem de campus propis es pot ampliar a formació on-line o semipresencial.
 
 
Visite: http://forumestiu.gva.es/va/inici
Logo $Nombre.getData()

Igualtat i Polítiques Inclusives

Cursos de formació en línia sobre el Sistema Bàsic de Qualitat. Des d'aquesta pàgina estarà informat de totes les novetats.

Visite: http://www.inclusio.gva.es/va/home
Logo $Nombre.getData()

Institut Valencià d'Administració Pública

Centre per a la formació en línia del funcionariat de la Generalitat.

Visite: http://www.ivap.gva.es/inici
Logo $Nombre.getData()

Institut Valencià de la Joventut

Atenent a les demandes i necessitats dels joves, l'IVAJ proposa un complement a la formació reglada. Tant des de l'Escola d'Animadors Juvenils com des d'EmprenJove, li oferix formació per a afrontar els reptes que se li presenten i assolir els objectius que li interessen.

Visite: http://www.ivaj.gva.es/va/temajove
Logo $Nombre.getData()

INVASSAT

L'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball INVASSAT desenvolupa la plataforma de formació "on-line"
amb l'objecte de fer més propera i accessible la formació en Prevenció de Riscos Laborals.
 
Visite: http://www.invassat.gva.es/va/inicio
Logo $Nombre.getData()

IVASPE

Els cursos de formació van dirigits a les policies locals i personal d'emergències (Bombers, Brigades, Protecció Civil, etc) de la Comunitat Valenciana.

 

Visite: http://www.presidencia.gva.es/va/web/seguridad/ivaspe
Logo $Nombre.getData()

IVASS

IVASS és una entitat de dret públic adscrita a la Conselleria amb competències en matèria de serveis socials i acció social.
 
S'imparteixen cursos de formació sobre temàtica específica a empleats i empleades  de l'Entitat IVASS que realitzen serveis en matèria d'Atenció social i Sanitària.
 
Visite: http://www.ivass.gva.es/ca/
Logo $Nombre.getData()

Justicia

La Direcció General de Justícia de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques inclou en els seus plans de formació cursos específics en la modalitat en línia per a formar els funcionaris dels cossos d'auxili judicial, tramitació i gestió processal i administrativa de l'Administració de Justícia de la Comunitat Valenciana. Es disposa per a això d'una plataforma de formació a què pot accedir punxant en l'enllaç.

Visite: http://www.justicia.gva.es/va/web/justicia/plan-de-formacion
Logo $Nombre.getData()

LABORA - Formació

Cursos per a la capacitació i formació contínua d'especialitats professionals en modalitat en línia i semipresencial, adaptant-se als avantatges espai-temps que oferix aquest tipus formació. En l'apartat "Aula Virtual" disposa de la informació necessària.

Visite: http://www.labora.gva.es/es/ciutadania/busque-formacio/que-es-l-aula-virtual
Logo $Nombre.getData()

LABORA - Orientació

Campus Virtual dedicat a l'orientació laboral de demandants d'ocupació a través d'Internet. Gestionat per LABORA - Servei Valencià d'Ocupació i Formació.
 
 
Visite: http://www.labora.gva.es/es/ciutadania/busque-orientacio
Logo $Nombre.getData()
Mostrant 1 - 20 de 25 resultats
Articles per pàgina 20
de 2